Träningsråd

För den oerfarne kan det verka väldigt komplicerat att träna en spaniel till en fungerande jakt och (eventuellt) en jaktprovshund. Visst kräver det kunskap och en del känsla för hur en hund fungerar men det är definitivt inte svårare än att de flesta kan lära sig.

För snart 15 år sedan skrev jag min bok "Fågelhundsträning - på naturens vilkor". När det gäller själva jaktträningen är den fortfarande helt aktuell men för den som vill bygga en trygg relation med sin hund rekommenderar jag vår senaste bok "Shadow". Dessa böcker finns att beställa på www.gyllerbodahundcenter.com

Det har skett en enorm utveckling för oss vad det gäller ledarskapet och i "Fågelhundsträning" är det som skrevs för 15 år sedan inte längre aktuellt.

 

Det är en sak att läsa och en annan sak att se så därför kommer jag att här lägga in länkar till youtubefilmer på träning med mina spaniels. Filmerna kommer inte att följa schemat från valp till vuxen hund utan jag filmar allt eftersom jag tränar de hundar jag har just nu. Vad det lider kommer det valpträning när det finns en ny stjärna i huset.

 

Apportering - avlämning

Välkommen

Välkommen till www.fageljagarens.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)